Cercar
Català | Español | English | Deutsch Buscar
El temps
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma Flickr twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici


Cort posa en marxa el servei per sol·licitar el certificat de residència per viatges a través de correu electrònic

10 de setembre de 2012

El document es pot demanar escrivint a l'adreça oac@palma.es i serà lliurat transcorreguts 2 dies hàbils

Palma, 10 de setembre de 2012. - L'Ajuntament de Palma, amb l'objectiu de facilitar als ciutadans l'obtenció del certificat de residència per viatges, ha habilitat la direcció de correu electrònic oac@palma.es a través de la qual podrà sol·licitar l'esmentat document, que podrà ser retirat transcorreguts 2 dies hàbils a l'Oficina del Defensor de la Ciutadania (plaça Porta des Camp, 2).

La posada en marxa d'aquest servei mitjançant correu electrònic, tal com es va anunciar a principis de la setmana pasada, és una iniciativa de l'equip de Govern per agilitzar l'obtenció del certificat de residència per viatges pel que no s'atendran peticions sobre altres documents com, per exemple, el certificat d'empadronament, que no és vàlid per acollir-se al descompte de residència per desplaçaments fora de l'Illa.

Informació requerida.- La persona interessada a sol·licitar el certificat de residència per viatges a través de correu electrònic ha d'incloure en el missatge les seves dades personals (nom i cognoms, adreça i número de DNI).

Transcorreguts 2 dies hàbils, la persona sol·licitant podrà recollir el certificat de residència a l'Oficina del Defensor de la Ciutadania, on haurà d'abonar la corresponent taxa de 1,25 euros.

Els certificats hauran de recollir-se com a màxim, als 15 dies naturals després de presentar la sol·licitud.

Aquest servei s'ha habilitat exclusivament per sol·licitar el certificat de residència, no respon a cap tipus de consulta.

Servei reforçat.- Cort reforçà dimecres passat les Oficines d'Atenció al Ciutadà (OAC) amb 22 funcionaris municipals, 14 dels quals es dediquen en exclusiva des de llavors a emetre certificats de resident i 8 tenen com a objectiu informar els ciutadans sobre la revisió cadastral i resoldre els dubtes que aquesta pot comportar. També s'han habilitat dos punts d'atenció per obtenir el certificat de residència a l'Oficina del Servei de Població, ubicada al número 7 de la plaça Santa Eulàlia.

Per més informació: Servei d'Atenció Telefónica  010

Data darrera modificació: 17 de setembre de 2012

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Tauler d'edictes i anuncis Sol·licitud Cita prèvia Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Portal de Transparència El Batle Perfil del contractant Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments Càmeres/Incidències de Trànsit Oferta pública de feina

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma de Mallorca (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226